Δύο από τα «γλυκά» προϊόντα μας προτείνει στους αναγνώστες του το ευφάνταστο -κι έτοιμο για δαγκωνιές- καινούριο περιοδικό «Γλυκά μυστικά» με διευθύντρια σύνταξης τη σχεδόν κοντοχωριανή μας Μυρσίνη Λαμπράκη. Το ολόγλυκο πρώτο τεύχος κυκλοφορεί αυτές τις μέρες στα περίπτερα!
Το εξώφυλλο του πρώτου τεύχους. |
Συγκεκριμένα, στη στήλη «Γαστρονομική… βόλτα» (σελίδα 14) που επιμελείται
ο Γιώργος Λέκκας και φωτογραφίζει η Ελεάννα Κουρκουλοπούλου με βοηθό
φωτογραφίας τη Σοφία Τιμοθέου επιλέγονται και προτείνονται τα λυχναράκια και τα μπισκότα μας.
Αναδημοσιεύουμε:
ΛΥΧΝΑΡΑΚΙΑ ΚΡΗΤΗΣ
Θα τα λατρέψετε για το τραγανό φύλλο που αγκαλιάζει τον
ανθότυρο (μυζήθρα Κρήτης) και το άρωμα της κανέλας. Τιμή: ευρώ 4 (η συσκευασία
των 500 γρ.).
ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΦΟΥΝΤΟΥΚΙΟΥ
Βελγικά μπισκότα με καβουρδισμένα τραγανά φουντούκια και ολόκληρα τσιπς σοκολάτας. Ιδανικά για να συνοδεύσουν το τσάι ή τον καφέ μας. Τιμη: ευρώ 3,90 (η συσκευασία των 375 γρ.).
Βελγικά μπισκότα με καβουρδισμένα τραγανά φουντούκια και ολόκληρα τσιπς σοκολάτας. Ιδανικά για να συνοδεύσουν το τσάι ή τον καφέ μας. Τιμη: ευρώ 3,90 (η συσκευασία των 375 γρ.).
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου